Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ

Το Σχήμα εκτός Άξονα συνεχίζοντας τις δραστηριότητές του ανακοινώνει τον κύκλο ανοιχτών συνεντεύξεων, που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Πέρσι δόθηκαν συνεντεύξεις από δύο σημαντικούς ηθοποιούς που δούλεψαν τα περισσότερα χρόνια της καριέρας τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Τον Δημήτρη Βάγια και τη Λίνα Λαμπράκη. Φέτος σειρά έχουν δύο νέοι σκηνοθέτες που έχουν σπουδάσει και κατά περιόδους δουλέψει στην πόλη μας. Πρόκειται για το Σίμο Κακάλα και τη Βίκυ Γεωργιάδου.
Η συνέντευξη του Σίμου Κακάλα θα δοθεί τη Δευτέρα 12 Απριλίου στις 9.30, ενώ της Βίκυς Γεωργιάδου τη Δευτέρα 26 Απριλίου στις 9.30, στο χώρο του Σχήματος εκτός Άξονα στην Πλάτωνος 35.
Τη συνέντευξη του Σίμου Κακάλα θα παρουσιάσει ο πρώην καθηγητής του και σκηνοθέτης Γιάννης Ρήγας, ενώ τη συνέντευξη της Βίκυς Γεωργιάδου θα παρουσιάσουν τρεις πρώην μαθητές της, οι Κωνσταντίνος Βουδούρης, Θανάσης Μεγαλόπουλος και Αναστασία Χατζάρα, τριτοετείς σπουδαστές αυτή τη στιγμή στη Δραματική Σχολή του Κ.Θ.Β.Ε.
Η είσοδος είναι ελέυθερη. (θα γίνονται κρατήσεις λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, στα τηλέφωνα 2310823444 και 6944540837)

Για το Σχήμα εκτός Άξονα
Αναστασία Θεοφανίδου
Νίκος Βουδούρης